Sisteme Irigare Constanta

Sisteme de irigatii Constanta

Sisteme Irigare Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Sisteme Irigare Constanta: Sisteme de irigatii Constanta.


Proiectare • Amenajare  Intretinere  Gradini • Spatii Verzi • Sisteme Irigatii • Plante decorative

Despre Noi

Suntem furnizori de servicii complete pentru gradini si spatii verzi, atat pentru persoane fizice cat si companii. Executam lucrari atat in jud.Constanta.

 

Sisteme irigatii - Instalatii automatizate de irigatii 

Ce sunt sistemele de irigatii? Sunt acele instalatii automatizate de udare care asigura o gradini mereu verde. Avand componente ingropate, controlate de un minicomputer ce comanda deschiderea si inchiderea secventiala a unor robineti electrici, aceste sisteme de irigatii permit trecerea apei ridicarea sub presiunea corpurilor de udare si astfel se realizeaza udarea efectiva a gazonului. Dupa inchiderea automata a electrovanelor, corpurile de udare intra la loc in pamant. Pana la urmatoarea udare aceastea ramanand ascunse vederii. 

Sistemele de irigatii sunt de 2 feluri: prin picurare sau prin aspersie (cu aspersoare). 

Intretinerea gradinilor au la baza udare, iar sistemele de irigatii ajuta la efectuarea acestui proces de intretinere. O planta udata se va dezvolta arminios si se va mentine verde.

Irigarea este cel mai important aspect al intretinerii si este foarte important ca iarba sa fie irigata dupa fiecare tundere. Gazonul trebuie irigat seara sau noaptea, pentru a evita evaporarea inutila in perioada calda.Gazonul trebuie irigat zilnic in perioada martie-aprilie-mai, atunci cand nu ploua. In perioada iunie-septembrie gazonul va fi irigat zilnic, cantitatea necesara deapa la o irigare fiind de minim 15 L/ mp (mai putin in zilele cu ploaie). Perioada extinsa de irigare este martie-noiembrie.

 

Daca toamna este calda si este nevoie de irigare, acesta va fi facuta ca primavara, in octombrie-noiembrie. Pe perioada de iarna irigarea va fi in principiu sistata(noiembrie-martie), mai putin cand sunt temperature peste 8 grade Celsius. Inaltimea la care trebuie sa fie firul de iarba este cuprinsa intre 3 si 5 cm mai-octombrie, 5-8 cm in restul anului.La prima si ultima tundere din sezon, inaltimea trebuie sa fie mai mare decat cea normala. 

Proiectare gradini si spatii verzi

Amenajare gradini si spatii verzi

Oferim clientilor nostri pachetul complet de lucrari in orice amenajare de peisagistica, a oricarui tip de spatiu verde. Echipa noastra formata de specialisti este intotdeauna pregatita sa gaseasca solutiile potrivite pentru orice amenajare, a oricarui tip de spatiu verde. Dispunem de utilaje, masini si dispozitive proprii, necesare amenajarilor de gradini, dar si de gradinarii si peisagistii profesionisti.

 

Instalatii electrice

Realizam atat cablaje electrice pentru luminile de gradina, cat si prize electrice. Luminiile de gradina pot fi actionate de la intrerupatoare, prin senzori (de crepuscul sau de miscare) sau prin telecomanda.

Prizele de gradina sunt necesare la alimentarea electrica a sistemului de irigatii, a sistemului de pompe si hidrofoare care furnizeaza apa catre instalatia de udare a gradinii, la alimentarea filtrelor si pompelor de apa, a luminilor subacvatice din iazuri, helestee si fantani arteziene sau la functionarea dispozitivelor de gradina (antitantari, radiatoare, coolere, etc).

Intretinere gradinilor si a spatiilor verzi

 Tunderea se va face numai pe vreme uscata, la viteza cea mai mare a masinilor de tuns. Este foarte important ca lamele sa fie permanent foarte bine ascutite, pentru ca o lama neascutita rupe firul de iarba, taietura fiind neuniforma, aceasta avand ca rezultat un risc ridicat de deshidratare si imbolnavire. In perioada martie-aprilie tunderea se va face minim o data pe luna, la fel ca si in octombrie-noiembrie. In perioada mai-septembrie tunderea se va face o data la 7 zile. Ritmul indicat este: saptamanal in perioada calda, la doua saptamani in perioada rece. Iarna (decembrie-februarie) tunderease poate intrerupe.

Rulouri de gazon

Montajul rulourilor de gazon reprezinta metoda cea mai rapida de gazonare a unei suprafete.

Ruloul de gazon se decoperteaza si se monteaza aproape in orice perioada a anului.

Dupa montaj este necesara udarea abundenta a rulourilor de gazon (mai ales in perioada de vara), pentru aproximativ o saptamana, cu accent pe rosturile de imbinare, care se pot departa in cazul in care ruloul isi pierde din umiditate.

Rulourile se tund prima data la doua saptamani de la montaj.

Servicii

  • Proiectare gradini si spatii verzi
  • Amenajare gradini si spatii verzi
  • Sisteme de irigatie automate prin picurare si aspersie
  • Servicii intretinere gradini si spatii verzi
  • Instalatii electrice - Lumini de gradina prin senzori sau telecomanda
  • Gazon rulou
  • Plante la comanda
  • Ingrasaminte solubile, generatoare aer cald
  • Folie pentru sere si solarii, folie mulch, folie tunel
  • Fitinguri si alte produse pentru horticultura si floricultura

Dispunem de utilaje, masini si dispozitive proprii, necesare amenajarilor de gradini, dar si de gradinarii si peisagistii profesionisti.