Amenajari Gradini Bucuresti-Sector 1

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Bucuresti

Amenajari Gradini Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradini Bucuresti-Sector 1: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Bucuresti.

Despre Noi

Amenajari Gradini si Spatii verzi | Amenajari cu Piatra naturala

Oferim servicii de amenajari gradini si spatii verzi in Ploiești, Brașov, Pitești
Târgoviste, intretinere gradini, montaj gazon, alei, pomi, plante, flori, executie sisteme de irigatii etc. De asemenea, ne ocupam si de executarea potecilor, aleilor, garduri, gratare rustice, scari din piatra paturala, pavaje, executarea amenajarilor acvatice (cascade si iazuri). Ne putem deplasa oriunde în țară in functie de lucrare.

 

Echipa noastra este specializata in montarea si placarea cu piatra naturala la cele mai mici preturi, precum si servicii de amenajare si intretinerea gradinilor si spatiilor verzi. Ne deplasam in toate judetele tarii in functie de marimea lucrarilor.

 

Piatra naturala decorativa este perfecta pentru amenajarile exterioare si interioare calitati net superioare pavelelor sau gresiei, avand duritatea si rezistenta la presiune, inghet, dezghet, trafic de uzura intens, se poate taia slefuii sau lustruii, dand un aer unic si sofisticat natural oricarui spatiu destinat.

 

Servicii

  • amenajare si intretinere gradini si spatii verzi
  • gazonare - montare rulouri de gazon
  • intretinere gradini si spatii verzi
  • executarea potecilor, aleilor cu piatra naturala
  • transportul materialelor cu masini proprii