Amenajari Gradini Constanta

Amenajari Spatii Verzi Constanta - PERFECT GARDEN PROFESSIONAL SRL

Amenajari Gradini Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradini Constanta: Amenajari Spatii Verzi Constanta - PERFECT GARDEN PROFESSIONAL SRL.

Despre Noi

Proiectare - Amenajari - Intretinere Gradini si Spatii Verzi | Sisteme irigatii Constanta

PERFECT GARDEN PROFESSIONAL SRL 

0748 555 922
Manager

0740 420 005
Inginer Horticol

0743 706 127
Inginer Silvicultor


Executam servicii de amenajari si intretinere gradini, spatii verzi, montaj gazon rulou, executie fantani arteziene, plante ornamentale, sisteme de irigatii. De asemenea, ne ocupam si de executarea potecilor, aleilor din piatra naturala, pavaje. Daca va doriti un spatiu verde superb, o gradina frumoasa si nu stiti sa o amenajati sau sa o intretineti, apelati cu incredere la noi.

amenajari gradini spatii verzi Constanta

Va ajutam sa faceti cele mai bune si ingenioase alegeri pentru spatiul dumneavoastra. Realizam orice tip de amenajare in functie de spatiul avut la dispozitie respectand ideea de unicitate a fiecarui loc.

amenajare gradini spatii verzi ConstantaFiecare dintre noi dorim un loc de relaxare, acesta e oferit de gradina dumneavoastra. Acest lucru e posibil numai printr-o intretinere facuta de o persoana in domeniu pe toata perioada anului. Oferim servicii profesionale de amenajare si intretinere gradini in Constanta si nu numai. 

Pentru un aspect ingrijit permanent al gradinii dumneavoastra va recomandam sistemele de irigatii automate, sisteme ce asigura cantitatea optima de apa necesara gazonului si plantelor dumneavoastra.

Echipa noastra de specialisti calificati va ajuta sa proiectati si sa creati cele mai bune solutii in materie de gradini, conform cerintelor si bugetului tau. Dorim sa aducem in sufletul clientilor nostri o oaza de liniste, un spatiu primitor, dar cel mai important lucru e acela de a multumi clientii prin natura serviilor oferite.

Servicii

  • Proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, gradini
  • Tratare, taiere si cosmetizare pomi, plante, gard viu
  • Executie cursuri de apa, iazuri, cascade ornamentale
  • Proiectare si montare sisteme de irigat computerizate
  • Infiintare gazoane, montaj gazon rulou, alpinarii, aranjamente flori, rocarii
  • Executarea potecilor, aleilor cu piatra naturala
  • Cosit iarba mecanic, tuns gazon cu masini profesionale
  • Transportul materialelor cu masini proprii

Pentru ca fiecare proiect este diferit, pe tot parcursul procesului, daca aveti nevoie de asistenta, va stam la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebari de natura tehnica sau practica.

 

Galerie foto