Amenajari Gradini Medgidia

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Medgidia

Amenajari Gradini Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradini Medgidia: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Medgidia.

amenjari gradini sisteme irigatii medgidia constantaOferim servicii de proiectare, amenajare si intretinere a spatiilor verzi, gradini verticale, elemente decorative, gazon de diferite amestecuri, plante, arbusti si arbori, proiectare si realizare ronduri de flori. Amenajari gradini publice sau private, ansambluri rezidentiale, gradini de firma, spatii verzi pentru centre comerciale, terenuri sportive pentru gradinite, scoli, etc. Dispunem de utilaje, masini si dispozitive proprii, necesare amenajarilor de gradini, dar si de gradinarii si peisagistii profesioniti.

Sisteme de irigare - Instalatii automatizate de irigatii

Ce sunt sistemele de irigatii? Sunt acele instalatii automatizate de udare care asigura o gradini mereu verde . Avand componente ingropate, controlate de un minicomputer ce comanda deschiderea si inchiderea secventiala a unor robineti electrici, aceste sisteme de irigatii permit trecerea apei ridicarea sub presiunea corpurilor de udare si astfel se realizeaza udarea efectiva a gazonului. Dupa inchiderea automata a electrovanelor, corpurile de udare intra la loc in pamant. Pana la urmatoarea udare aceastea ramanand ascunse vederii.
Sistemele de irigatii sunt de 2 feluri: prin picurare sau prin aspersie (cu aspersoare).
Intretinerea gradinilor au la baza udare, iar sistemele de irigatii ajuta la efectuarea acestui proces de intretinere. O planta udata se va dezvolta arminios si se va mentine verde.

Irigarea este cel mai important aspect al intretinerii si este foarte important ca iarba sa fie irigata dupa fiecare tundere. Gazonul trebuie irigat seara sau noaptea, pentru a evita evaporarea inutila in perioada calda.Gazonul trebuie irigat zilnic in perioada martie-aprilie-mai, atunci cand nu ploua. In perioada iunie-septembrie gazonul va fi irigat zilnic, cantitatea necesara deapa la o irigare fiind de minim 15 L/ mp (mai putin in zilele cu ploaie). Perioada extinsa de irigare este martie-noiembrie. Daca toamna este calda si este nevoie de irigare, acesta va fi facuta ca primavara, in octombrie-noiembrie. Pe perioada de iarna irigarea va fi in principiu sistata(noiembrie-martie), mai putin cand sunt temperature peste 8 grade Celsius. Inaltimea la care trebuie sa fie firul de iarba este cuprinsa intre 3 si 5 cm mai-octombrie, 5-8 cm in restul anului.La prima si ultima tundere din sezon, inaltimea trebuie sa fie mai mare decat cea normala.

Galerie foto