Amenajari Gradini Voluntari

Amenajari Gradini - Voluntari

Amenajari Gradini Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradini Voluntari: Amenajari Gradini - Voluntari .

Foarfeca Verde
Proiectare, amenajare, intretinere peisagera, tablouri vegetale,  design floral, decoratiuni si ornamente.

0742.088.004 / 0742.206.961

Despre Noi

      Foarfeca Verde este un brand, care ofera servicii complexe in domeniul peisagisticii, incepand cu elaborarea proiectelor de arhitectura peisagera, punerea in executie a proiectului (amenajarea spatiului verde), si servicii de intretinere. Suntem specializati si in realizarea de tablouri vegetale, design floral si obiecte decorative.

amenajari_florale_voluntari_3264_3264

     Suntem profesionisti, experimentati si pregatiti pentru a gasi solutiile cele mai bune pentru dumneavoastra. Serviciile noastre se bazeaza pe calitate, disponibilitate, seriozitate si operativitate, in executia lucrarilor. Intotdeauna recomandam ce este potrivit spatiului verde pe care-l detineti, aducand aportul estetic si ecologic asteptat, precum si emotia asteptata.

proiectare amenajare intretinere peisagera

   Amenajarea sau reamenajarea gradinii dumneavoastra ar putea fi un obiectiv provocator pentru echipa noastra, Foarfeca Verde, plecand de la intocmirea unui plan, reprezentat printr-o schita de proiect (stabilindu-se astfel designul), pana la un proiect intreg si complex, care contine planul gradinii si detaliile de executie.

      In proiectarea si amenajarea spatiilor verzi luam in considerare toate datele importante, precum: bugetul, dorintele clientului, amplasamentul, constrangerile si modul de utilizare a spatiului, vecinatatile, perspectivele, scopul amenajarii, etc.

     Proiectam spatiul cu mult profesionalism, gandind evolutia si dezvoltarea plantelor in timp, precum si intretinerea spatiului verde in intregul sau.

    Oferim toate serviciile de peisagistica la nivel profesional, cu rapiditate si eficienta, acestea sunt: decopertari si evacuari pamant nefertil, furnizare de pamant vegetal, plantare, gazonare, accesorii si mobilier de gradina, construim cascade sau iazuri, etc.

amenajari gradini voluntari ilfov

    In timpul petrecut ca peisagisti am ajuns sa stapanim profesionist o serie de competente privind proiectarea, amenajarea si intretinerea de:

 • Parcuri si gradini;
 • Terase si acoperisuri verzi;
 • Gradini verticale;
 • Tablouri si compozitii vegetale;
 • Design floral;
 • Iazuri si fantani decorative;
 • Design de mobilier, sau mici constructii.

      Suntem persoane creative si dinamice, cu aptitudini in domeniul artei (desen, pictura, sculptura) si a programelor de proiectare si grafica: AutoCad, Corel Draw, Adobe Photoshop.

Servicii

Dintre realizarile noastre:

 • Curtea din fata salii pentru evenimente “Press House Ballroom”, amplasata in Piata Presei Libere, Bucuresti.
 • Gradina Munposan, spital amplasat langa Gara de Nord, Bucuresti.
 • Gradini private din zona Pipera, localitatea Voluntari, judetul Ilfov.
 • Gradini verticale (pereti verzi), clinica de recuperare medicala „Sfintii Arhangheli”, Bucuresti.
 • Proiecte si schite de amenajare pentru diverse zone verzi, din interior si exterior, din: Bucuresti, Pipera, Corbeanca, Snagov, Otopeni, Bacau.
 • Tablouri vegetale pentru: Sfintii Arhangheli - Recuperare Medicala; DentalMed Luxury Dental Clinic”; Stem  Sure” - Banca de Celule Stem; etc.
 • Scrierea de articole in domeniul arhitecturii peisagere.