Sisteme Irigare Brasov

Sisteme Irigatii Brasov

Sisteme Irigare Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Sisteme Irigare Brasov: Sisteme Irigatii Brasov.

Oferim servicii complete pentru gradini si spatii verzi, atat pentru persoane fizice cat si companii. Ne putem deplasa pentru lucrari de amenajari pe raza judetului Brasov si imprejurimi.

sisteme irigatii brasovIrigarea este cel mai important aspect al intretinerii si este foarte important ca iarba sa fie irigata dupa fiecare tundere. Gazonul are nevoie de apa pentru a asimila ingrasamintele, pentru a le transporta in sistemul radicular si, mai ales, pentru a-si pastra culoarea verde; irigatul artificial va trebui deci sa compenseze lipsa ploii. Gazonul trebuie irigat seara sau noaptea, pentru a evita evaporarea inutila in perioada calda. Gazonul trebuie irigat zilnic in perioada martie-aprilie-mai, atunci cand nu ploua. In perioada iunie-septembrie gazonul va fi irigat zilnic, cantitatea necesara deapa la o irigare fiind de minim 15 L/ mp (mai putin in zilele cu ploaie).

Montarea sistemelor de irigat pentru gazon necesita o atentie deosebita, deoarece rolul lor este de a mentine intr-o forma perfecta gazonul si plantele ornamentale. Avand experienta in domeniu si foarte multe sisteme de irigatii montate putem sa estimam si sa instalam corect sistemul dvs.

Echipa noastra de specialisti calificati va ajuta sa proiectati si sa creati cele mai bune solutii in materie de gradini, conform cerintelor si bugetului tau. Dorim sa aducem in sufletul clientilor nostri o oaza de liniste, un spatiu primitor, dar cel mai important lucru e acela de a multumi clientii prin natura serviilor oferite.

Galerie foto